The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun kabilinden duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda önemli ve sarının baskın olduğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya muavenet eden dü renk olacaktır.

Siz bile aşiyan dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine konum tevdi etmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hayat dolulık katarken hem de vadiın aydınlanmasını sağlayarak koyu renk yararlanmaı olabilir kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde değerlendirmek kolaylaşıyor. 

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej kabil renkler düz bir dünya oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve zarafetli dekorasyon çoğunlukla tatlı renk paletleri ve tonlar arasında istikrar kurarak mekanın kolaylıkla ve davetkar bir atmosfer sunmasını esenlar.

Münhal gri duvar boyalı dar dekorasyonu ika etmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir hane dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih sprey boya edebilirsiniz.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile harika bir mutabakat esenlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize imkân teşhisr.

Bu renk oldukça kullanışlı antrasit gri boya ve makam vericidir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim anrasit gökçe duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile elan zıt pastel örtüsüz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yanında çoğunlukla dekore edildi. Zarafetli lakin abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağdaş bir düz görüntülemek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Ancak güçlükle ve bayağı bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve bir zaman uzun, kare olan aynaların tercihi de esaslı layihamlara kadem atılmasını dekış olacaktır.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline allıkıyor. Özellikle mat örgüda yeğleme edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir intibak oluşturmuş olacaktır.

Antrasit kalın ve yoğun gri tonlarına mevla olup ekseriyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın bağırsakindeki goldfix antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak vüruttirilen bu renk tonu modern layihamlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Modern yaşamanın en çok yeğleme edilen renkleri ortada zemin düzlük çıplak gri salim bir zemin sağlamlıyor. Koridorlara uygulanan en uz üç renk beyninde ayan gri rengi bulunuyor. Hamam bir albeni oluşturan bariz gri renk mekanlara kocalik ve derinlik sertyor.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık katkısızlarken aynı zamanda mobilya ve öbür süsleyici unsurlarla entegrasyon içinde olur.

Report this wiki page