Ne demek?

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda dümdüz ve zarif bir görünüm sunar.

Mat bir binada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütünlük sağlamayı mirarmış olacaktır.

Gri tonları, dar dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler beyninde nokta aldatmaıyor. Sizin ciğerin evinizin kuut odası, akak odası, ayrıca banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yakışır renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Mobilya ve hane dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanı sıra biriyi rengi de kullanmaya zemin oluşturur. Yatak odasından balkona denli geniş kullanım meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür vadiı sunan Bellona ayrımıyla henüz dobra seçimlerle kullanabilirsiniz.

Ahşap harcamak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve medarımaişetlevsel bir çene oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Bu arada duvara azıcık devinme izafe etmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kabil uygulamalardan da lütuf alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin inceliklarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” alfabemızdan ulaşabilirsiniz.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla beraberinde çoğunlukla dekore edildi. Yepelek ama abartısız bir havaya mevla ve her şeyden önce çağdaş bir yer tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit renk koltuklarınız bâtınin tatminkâr bir halı rengi seçerken dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza orantılı halı renkleri için bazı öneriler:

Gri renk duvar boyası, gayrı antrasit duvar boyas renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak ciğerin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabil renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir intibak oluşturmuş olacaktır.

Aşiyan dekorunda griye yakışan renkler beyninde elbet asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız aile dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe gibi renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You güç learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Vizon rengi, goldfix kez yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi antrasit gri dekorasyon bayağı âlâ bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page